Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajt kradol drevo. Lesnej stráži utiekol
Zdielať na
Krimi

Policajt kradol drevo. Lesnej stráži utiekol

Dopravný policajt údajne prevážal drevo bez príslušného povolenia. Nepomôže mu zrejme ani to, že sa počas kontroly pokúsil o útek pred lesnou strážou. K incidentu malo dôjsť v obci Cabov vo vranovskom okrese. Podozrivého muža už podozrieva Inšpekcia ministerstva vnútra.

Keď z lesa vychádzalo nákladné auto plné dreva, zblokoval ho člen lesnej stráže. Pri kontrole zistil, že papiere s obsahom korby nesedia a tak išiel volať políciu. Vodič vetriesky však tento čas využil na útek. Člen lesnej stráže však má dôkaz, všetko si totiž nakrútil na kameru.

"Toto je ako keď si kúpite chlieb v obchode a pritom máte mlieko v taške," tvrdí člen lesnej stráže, ktorý ostal arogantným správaním vodiča totálne prekvapený.

Podarilo sa nám nájsť nákladné auto. Bolo odparkované v susednom dvore vodičovho otca, ktorý tvrdí, že policajt je nevinný a priviezol drevo, na ktoré mal povolenie. Prípad krádeže preverujú lesníci spolu s policajtmi. Posvietia aj na to, že policajt šoféroval vozidlo bez evidenčného čísla.

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy