Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Elitný policajt sa opil, nahý ľahol na cestu
Zdielať na
Krimi

Elitný policajt sa opil, nahý ľahol na cestu

Zdroj: isifa/ilustračné

Návštevníci reštaurácie zažili šok, na ktorý len tak nezabudnú. Môže za to na mol ožratý elitný policajt. Ten sa predviedol ako bitkár a exhibicionista. Po tom, čo ho z reštaurácie odprevadili, si celkom nahý ľahol na cestu a chcel vedieť v akom je štáte...

Neurobil im dobré meno! Vyšetrovateľ najzávažnejších prípadov korupcie a hospodárskej kriminality z Plzne sa predviedol ako posledný krčmový bitkár. Viditeľne opitý prišiel do reštaurácie a potom to prišlo.

Najskôr si objednal dvojitú vodku. Vzápätí mu do očí padol jeden z návštevníkov, ktorého začal obťažovať. Netrvalo dlho a policajt sa s nim chcel biť. Personálu reštaurácie sa našťastie podarilo ožratého detektíva dostať z podniku preč. Zakrátko však prišiel ďalší šok!

Zrazu do reštaurácie pribehol taxikár, s tým, že rovno na ceste leží chlap, ktorého iba so šťastím neprešiel. "Vyšla som von a ten dotyčný tam ležal úplne nahý a oblečenia mal vedľa seba. Keď som sa ho pýtala, čo to robí, nezrozumiteľne zamrmlal, že chce vedieť, v akom je štáte," povedala denníku Právo čašníčka. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy