Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zrážka policajtov v Košiciach. Počas zásahu do nich vpálilo auto
Zdielať na

Zrážka policajtov v Košiciach. Počas zásahu do nich vpálilo auto

V Košiciach počas zásahu havarovali na služobnom aute policajti. Keď prechádzali križovatkou, vrútil sa im do cesty vodič osobného auta. Ohlučujúca zrážka pre mužov zákona skončila zle-nedobre...

Dvaja príšlušníci pohotovostnej motorizovanej jednotky už na zásah nedošli. Ich jazda skončila na košickom Mieri, kde rovno na križovatke do nich vpálil vodič seatu. Policajti išli na zásah so zapnutou sirénou a majákmi. Ich služobné auto po obrovskom náraze odhodilo a prevrátilo na strechu.

Jeden z mužov zákona z neho vyliezol po svojich, druhého, ktorý sedel v čase nehody za volantom, museli z vozidla vytiahnuť. Obidvoch príslušníkov na mieste ošetrovali záchranári. Policajný vodič však utrpel ťažké zranenia chrbtice a previezli ho do nemocnice na hospitalizáciu. Paradoxné je, že podobnú nehodu podľa našich informácií vraj už raz zažil.

Križovatka, kde k havárii došlo, patrí v Košiciach medzi najnebezpečnejšie. Podobné nehody sú tam doslova na dennom poriadku.  Takmer presne pred rokom, tam dokonca po zrážke s iným autom, uhorel mladý šofér béemvéčka. Po náraze ho odhodilo do stromu a jeho vozidlo zachvátili plamene. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy