Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Policajt s manželkou neprežil zrážku s kamiónom
Zdielať na

Policajt s manželkou neprežil zrážku s kamiónom

Nový týždeň sa ešte sotva stihol rozbehnúť a už došlo k vážnej nehode s mimoriadne tragickými následkami. V Oščadnici približne o štvrtej hodine ráno vrazil vodič Fabie do kamiónu. Neprežil on ani jeho manželka. Ich dcérka bojuje o život...

Tragédia sa stala pri odbočke na Oščadnicu v okrese Čadca. Poľská rodina sa práve vracala z dovolenky v Chorvátsku. Netušili, že domov spolu už žiaľ nikdy nedôjdu.

Podľa predbežných informácií, vodič (†44) Škody Fabie jazdiaci v smere od Žiliny do Čadce prešiel do protismeru. Tam vpálil rovno do oproti idúceho poľského kamiónu. Škodovku šoféroval údajne poľský policajt, ktorý pracoval na kriminálke. Zrejme za volantom zaspal.

Pri zrážke utrpel veľmi ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Jeho o dva roky staršia žena bola s ťažkými zraneniami prevezená do nemocnice v Čadci. Tam však aj napriek snahe lekárov vzápätí zomrela.

V škodovke v čase zrážky sedela aj 11-ročná dcérka manželského páru. Dievčatko utrpelo ťažké zranenia a v týchto chvíľach v nemocnici bojuje o život. 

HAZZ SR

Súvisiace články

Najčítanejšie správy