Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
ZÁZNAM: Opitý muž pobavil policajtov, vyzliekol sa...
Zdielať na

ZÁZNAM: Opitý muž pobavil policajtov, vyzliekol sa...

Na poriadnu komédiu sa zmenila dopravná nehoda, ktorá sa v noci stala v centre Banskej Bystrice. Mladý vodič, ktorý s autom skončil v stĺpe sa po príchode policajtov zmenil na poriadneho bitkára. So všetkými si to chcel vybaviť v pästnom súboji. Napokon si pred mužmi zákona stiahol aj nohavice.

Divadlo, ktoré na križovatke predviedol mladý vodič prilákalo zvedavcov. Už z diaľky bolo počuť jeho krik. Nepáčilo sa mu, že k jeho havarovanému autu prišla policajná hliadka. Dopravných policajtov, ktorí nehodu vyšetrovali chcel odohnať päsťami. Bitkára sa snažili zastaviť jeho kamaráti.

Auto skončilo po rýchlej jazde v stĺpe. Iba tesne minulo autobusovú zastávku. Nehoda sa našťastie stala v noci, keď bola prázdna, cez deň tu totiž na autobus čakajú ľudia z blízkeho supermarketu. Či sa pod nehodu a správanie vodiča podpísal aj alkohol polícia nevie, odmietol totiž fúkať.

Agresívny vodič pokračoval vo vyčíňaní aj keď mu chceli auto z cesty odtiahnuť. Keďže nezabrali päste, začal sa vyzliekať. Nakoniec skončil pred policajtmi so stiahnutými nohavicami. S brániacim sa bitkárom mali čo robiť 4 chlapi. Noc preto strávil v policajnej cele, kde mal do rána dostatok času na to, aby vychladol.

Róm_opitý_Banská Bystrica_centrum_nohavice

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy