Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zlodej (28) chcel preplávať Váh. Zachraňovať ho musel policajt
Zdielať na

Zlodej (28) chcel preplávať Váh. Zachraňovať ho musel policajt

28 / ročný Richard okradol v Šali starú ženu. Natrafil však na policajtov a tak sa so svojím lupom vydal na útek. Vybral si vskutku originálny úkryt. Schoval sa totiž v rieke Váh. Zrejme však pozabudol, že nevie plávať alebo nerátal so silnými prúdmi. Po pár minútach sa tak začal topiť. Jeden z policajtov neváhal a okamžite skončil do vody.

Kým vykrádal dom, zamkol sa v ňom. Zlodej stihol ukradnúť 2 zlaté retiazky a náušnice. Vyskočil z okna a vydal sa na útek. Asi kilometer od vykradnutého domu ho čakali kamaráti. Do cesty sa im priplietli policajti. Muž začal okamžite utekať.

Richardovi išlo o veľa a preto sa vrhol rovno do rieky Váh. Policajti ho spočiatku nevedeli nájsť, tak aspoň jeho  kamarátov chceli predviesť na oddelenie. Zrazu však začuli, že niekto kričí o pomoc. Muži zákona sa rozbehli k vode a v strede jazera si všimli topiaceho muža.

"Ten muž sa potopil a už bol asi 10 sekúnd pod vodou, ale vlastne bublinky som videl stále, že idú," opisuje jeden z policajtov. Neváhal, skočil za zlodejom do vody a zachránil ho. Richard je momentálne v nemocnici, no muži zákona ho už obvinili.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy