Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Kriminalisti stopli biznis so ženami a drogami. Dvaja ľudia skončili v putách a za mrežami
Zdielať na

Kriminalisti stopli biznis so ženami a drogami. Dvaja ľudia skončili v putách a za mrežami

ŽILINA / Výhodný biznis so ženami a drogami im stopli žilinskí kriminalisti. O rozsiahlej razii na viacerých miestach v Žiline i Martine, sme vám hovorili vo štvrtok. Dvaja ľudia skončili v putách a za mrežami.

Z kupliarstva a z drogovej trestnej činnosti obvinili 35-ročného Mareka a 24-ročnú Dominiku Obidvaja sa postavili pred sudcu okresného súdu v Žiline. Jazdili na luxusných autách, prenajímali byty. Obchod mal fungovať veľmi dobre a točiť sa v ňom mali veľké peniaze. "Mali zjednávať a získavať na vykonávanie prostitúcie najmenej štyri ženy a vytvárať im podmienky pre túto činnosť na rôznych miestach v meste Žilina a Martin," informovala Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

​Zamaskovaní a ozbrojení policajti vtrhli do bytových aj nebytových priestorov v stredu (14. 2.) skoro ráno, a to na viacerých miestach súbežne. "Počas vykonaných domových prehliadok bola zaistená finančná hotovosť v celkovej výške cca 38-tisíc eur," priblížila Šefčíková. Počas razie zaistili aj drogy. "Predbežným expertíznym skúmaním zo zaistených kryštalických látok bolo zistené, že tieto predstavujú najmenej 360 bežných jednotlivých dávok pervitínu," uviedla Šefčíková. Ani jedného z nich sudca na slobodu nepustil, jedným z dôvodov je obava že by v trestnej činnosti pokračovali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy