Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Veľký úlovok žilinskej kriminálky: Zamerali sa na obchodovanie so sexuálnymi službami a na drogy
Zdielať na

Veľký úlovok žilinskej kriminálky: Zamerali sa na obchodovanie so sexuálnymi službami a na drogy

ŽILINA / Žilinským kriminalistom sa podaril veľký úlovok. Zamerali sa na obchodovanie so sexuálnymi službami a na drogy. Pri obrovskej akcii zasahovali v meste aj v okolí a boli úspešní. Zadržali 24-ročnú ženu a 35-ročného muža, prehľadali byty, autá aj nebytové priestory.

V stredu 14. februára v skorých ranných hodinách vtrhli ozbrojení kriminalisti do jedného z bytov na sídlisku Hájik. Z postele vytiahli muža, ktorého neskôr odvádzali na ďalšie miesta v putách. "Na základe predchádzajúceho súhlasu sudcu bolo počas akcie vykonaných 6 domových prehliadok, prehliadky nebytových priestorov a prehliadky motorových vozidiel," informovala Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Prehľadávali byty, ktoré mali užívať mladé dievčatá. V priemyselnej zóne strávili hodiny v autoservise, pred ktorým parkovali luxusné autá. "Policajti zadržali dve osoby, zaistili finančnú hotovosť aj psychotropné látky, ktoré budú podrobené expertíze," priblížila Šefčíková. Tá by mala byť známa už v najbližších hodinách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy