Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hokejista mal údajne napadnúť 19-ročného mladíka, ten skončil v nemocnici
Zdielať na

Hokejista mal údajne napadnúť 19-ročného mladíka, ten skončil v nemocnici

GOLIANOVO/ NITRA/ BANSKÁ BYSTRICA / 19-ročného mladíka z Golianova napadol na diskotéke hokejový reprezentant. Po útoku skončil s vážnymi zraneniami v nemocnici. Stalo sa to cez víkend v Banskej Bystrici, kde sa bol mladík zabávať s priateľkou. Prečo na neho hokejista Boris Žabka mladší zaútočil netuší.

​K útoku došlo po pol noci. Z toho, čo sa udialo, si Michal nič nepamätá. "Išiel som za kamarátom von," objasnil Michal. Už zakrátko malo prísť k bitke. Podľa mladíka ho napadol hokejový reprezentant do 20 rokov Boris Žabka mladší. "Ja som ani nevedel, že on je hokejista a ani, že tam je. Ani neviem ako ma napadol," dodal napadnutý. "Zrazu prišiel nejaký chlapec a kričal na mňa, že asi ti tam bijú frajera. Rýchlo som preto utekala," povedala Michalova priateľka. 

Michal sa vraj obšuchol o hokejistovu priateľku

Podľa nej vtedy zasiahli aj SBS-kári. Hokejistova priateľka sa jej údajne mala ospravedlniť, pričom krátko na to mala na ňu aj zaútočiť. "Zrazu mi dala päsťou," priznala Bianka, Michalova priateľka. Našťastie bola v poriadku. O jej priateľovi sa to povedať nedalo. Na miesto preto zavolali políciu. Hokejista sa najprv snažil zutekať, potom zostal. Zraneného mladíka previezli do nemocnice taxíkom. "Rozbil mi nos a padlo mi oko. Museli mi tam dávať titánovú sieťku. Mal som silný otras mozgu," uviedol napadnutý. 

Redaktorka TV JOJ Diana Pavlisová sa s hokejistom snažila skontaktovať. Telefón ale nedvíhal. Podľa dvojice sa hokejista vyjadril, že sa Michal obšuchol okolo jeho priateľky. "Po zistení kompletného stavu skutkového incidentu bude vo veci zvolený ďalší postup," uviedla hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Petra Kováčiková. 

Michal sa zo zranení, ktoré mu útočník spôsobil, bude liečiť zhruba mesiac. "Je to športovec, medializujú ho, mal by vedieť, ako sa má chovať," uzavrela mama napadnutého Michala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy