Polojasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Na miesto, kde našli mŕtveho chlapa v ponožkách, sa vrátili desiatky policajtov
Zdielať na

Na miesto, kde našli mŕtveho chlapa v ponožkách, sa vrátili desiatky policajtov

BRATISLAVA / Záhadná smrť nahého muža v ponožkách vyvoláva množstvo otáznikov. Policajti boli na mieste do noci a za svitania sa na miesto vrátili. Boli ich desiatky a prehľadávali okolie so všetkou možnou technikou. Identitu mŕtveho stále nepoznajú. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre usmrtenie.

Prípad okolo mŕtveho muža v Petržalke zamotáva vyšetrovateľom hlavu. Polícia zatiaľ nevie o koho ide, ako sa tam dostal, prečo bol nahý a ako prišiel o život. Faktom ale je, že odkedy v utorok 26. decembra okoloidúca žena našla nehybného muža, na prípade pracujú policajti nonstop. Telo nebohého vo večerných hodinách odviezli. Odišla aj väčšina policajtov. Tí, ktorí tam ostali, do noci zaisťovali stopy.

Na druhý deň od skorého rána obsadilo stavenisko v bratislavskej Petržalke asi 15 policajných áut a približne 60 policajtov. Nechýbala kriminálka, technici či kadeti. Nad hlavami im lietali drony.

Policajti prehľadávali okolie hodiny. Údajne mali kúsok od miesta, kde nebohý ležal, nájsť kusy oblečenia. To, či patrili mŕtvemu mužovi, je otázne. Prišli aj hasiči, ktorí z jám v okolí odčerpávali vodu. 

"Bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V vykonávajú procesné úkony za účelom náležitého objasnenia tejto udalosti," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Podľa informácií TV JOJ mal nebohý muž približne 30 rokov, bol strednej postavy a mal čierne vlasy. Keď ho v utorok popoludní našli, ležal na štrku. Bol otočený na ľavom boku a hlavu a telo mal špinavé od hliny. Vyšetrovateľ nariadil pitvu. Tá odhalí, či mužovi niekto na druhý svet pomohol alebo zomrel bez cudzieho zavinenia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy