Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
V Petržalke našli mŕtveho mladého muža iba v ponožkách
Zdielať na

V Petržalke našli mŕtveho mladého muža iba v ponožkách

BRATISLAVA / Desivý objav v bratislavskej Petržalke. Žena pri prechádzke našla holého mŕtveho muža. Ten mal na sebe iba ponožky. Celé okolie policajti uzavreli a nie je vylúčené, že ho niekto zavraždil. Na miesto prišlo množstvo policajtov vrátane vedenia polície. Upozorňujeme, že zábery vo videu nie sú vhodné pre maloletých divákov či citlivé povahy.

Mŕtvy nahý muž s ponožkami na nohách ležal na štrku. Bol otočený na ľavom boku a hlavu a telo mal špinavé od hliny. Žena si ho všimla, keď sa prechádzala po okolí. Ide o miesto, kde sa stavia pri Slnečniciach električková trať. Paneláky sú vzdialené asi 500 metrov. Z toho, čo videla, ostala zdesená. "Som z diaľky videla človeka nahého, nevedela som, že čo to je. Najprv, že nejaká hračka alebo niečo nejaké plyšové, nejaká vec," povedala nálezkyňa. Keď zistila, že ide o ľudské telo, okamžite zalarmovala políciu. Tá bola na mieste do pár minút. 

Podľa informácií TV JOJ nebohý nemal pri sebe žiadne doklady. Jeho totožnosť nie je známa. Na prvý pohľad bolo vidieť, že má na sebe drobné modriny. Telo tam nemohlo ležať dlho. Nebohý má čierne vlasy a je vo veku asi 30 rokov. Okolo 16-tej hodiny popoludní bolo na mieste sedem policajných áut. Policajti celé okolie opáskovali a prehľadávali okolie. Každú chvíľu na miesto prichádzali ďalší a ďalší policajti vrátane funkcionárov. Prišla kriminálka, vyšetrovatelia, technici či bratislavský krajský riaditeľ. V bielej dodávke boli nachystané psy.

"Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave aktuálne preverujú okolnosti tejto udalosti," uviedla Jana Šimunková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave. "Nie je to nič príjemné určite, lebo keď prvýkrát niekto niečo vidí takéto, tak to nie je sranda, hlavne, keď nikto nie je na blízku," dodala nálezkyňa. Za akých okolností prišiel mladý muž o život nie je známe, no policajti pracujú aj s verziou, že bol zavraždený. Viac svetla do prípadu prinesú výsledky z pitvy.

Na mieste činu sa nachádzali vyšetrovatelia, psovodi i krajský bratislavský riaditeľ: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy