Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Muž mal v pivnici zakopať telo svojej vlastnej mamy. Tvrdí, že spadla zo schodov
Zdielať na

Muž mal v pivnici zakopať telo svojej vlastnej mamy. Tvrdí, že spadla zo schodov

ROŽŇAVSKÉ BYSTRÉ / Rožňavskí policajti prehľadávali rodinný dom v obci Rožňavské Bystré. Podľa našich informácií tam mal v pivnici zakopať 51-ročný muž telo svojej vlastnej mamy. Príčina jej smrti zatiaľ známa nie je, muž údajne tvrdí, že spadla zo schodov. Polícia však pracuje aj s verziou, že ju vlastný syn zavraždil. Zarážajúci na prípade je aj fakt, že muž niekoľko mesiacov poberal na nebohú ženu dôchodok.

Ohavný čin sa stal v obci Rožňavské Bystré. 52-ročný Peter mal na prízemí rodinného domu zakopať telo svojej vlastnej mamy. Podľa našich informácií policajtom tvrdil, že zomrela po páde zo schodov. Polícia však údajne pracuje aj s verziou, že ženu zavraždil.

Polícia rodinný dom zapečatila a ohraničila policajnou páskou, vyšetrovanie v tomto prípade stále prebieha. "Vzhľadom na rozsiahle preverovanie informácií, ktoré môžu napomôcť k ďalšiemu objasneniu tohto prípadu, prípadne informácií, ktoré môžu mať súvis s touto udalosťou, bližšie ani podrobnejšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť," uviedla hovorkyňa KR PZ v Košiciach Lenka Ivanová.

Nám sa však podarilo zistiť, že Peter policajtom tvrdil, že svoju mamu zakopal v dome ešte v decembri minulého roka. Nebohú ženu dlhšiu dobu v dedine nevideli ani jej obyvatelia. Niekoľko mesiacov mal Peter poberať aj dôchodok po svojej nebohej mame. Údajne disponoval splnomocnením, preto to poštárkam podozrivé nebolo.

Po niekoľkých mesiacoch to už malo byť poštárkam podozrivé a zalarmovali políciu. "Podľa doposiaľ zistených skutočností sa v jednom z rodinných domov v okrese Rožňava mala už dlhšiu dobu nachádzať osoba bez známok života," dodala hovorkyňa.

Policajti prehľadávali dom i jeho okolie niekoľko dní, podľa našich informácií to mal byť práve Peter, ktorý im ukázal, kde telo svojej nebohej mamy zakopal. Policajti rodinný dom prehľadávali a telo nebohej ženy vykopávali. Podľa starostu išlo o bezproblémových obyvateľov, na ktorých v obci neboli vedené žiadne sťažnosti. Peter si však údajne rád vypil. Presnú príčinu smrti nebohej ženy ukáže až súdna pitva, polícia sa naďalej prípadom intenzívne zaoberá.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy