Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Záhadné úmrtie v čakárni železničnej stanice
Zdielať na

Záhadné úmrtie v čakárni železničnej stanice

VRÚTKY / Záhadné úmrtie v čakárni železničnej stanice vo Vrútkach. K 56 ročnému Ľubomírovi, ktorý mal byť v bezvedomí, privolali záchranárov ľudia čakajúci na vlak. Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Žiline však k prípadu poskytlo len strohé informácie.

Podľa informácií TV JOJ malo medzi 56-ročným Ľubomírom a trojčlennou skupinkou dôjsť ku konfliktu. Či sa tento odohral priamo v čakárni stanice alebo ešte mimo nej sme sa nedozvedeli. "V sobotu, 2. decembra, bola o 8 hodine ráno cestujúcimi v čakárni železničnej stanici Vrútky privolaná rýchla záchranná pomoc k osobe v bezvedomí," uviedol Denis Dymo z odboru komunikácie ŽSR.

"Do vestibulu železničnej stanice sme vyslali posádku rýchlej lekárskej pomoci. Záchranári 56-ročného muža na adrese resuscitovali, no žiaľ museli skonštatovať exitus," informovala hovorkyňa operačného strediska Petra Klimešová. "Obhliadajúci  lekár nevylúčil cudzie zavinenie. V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre zločin zabitia a bola nariadená pitva," vyjadril sa hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová. 

Polícia sa zrejme bude musieť spoľahnúť len na výpovede prípadných svedkov, vo vestibule stanice totiž kamery nie sú a chýbajú aj na peróne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy