Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Sexuálne radovánky na ulici v Nitre majú dohru. Súd dvojici uložil trest
Zdielať na

Sexuálne radovánky na ulici v Nitre majú dohru. Súd dvojici uložil trest

NITRA / V prípade dvojice, ktorá sa oddávala sexu na mostnej ulici v Nitre už na súde padol verdikt. Za sexuálne radovánky pred zrakmi desiatok ľudí dostali podmienku. Ide o prípad z konca mája. Polícia zakrátko zistila, že aktérmi sú 21-ročná žena a 29-ročný muž žijúci v Šali.

​​Zábery z Mostnej ulice v Nitre sa stali hitom internetu. Na schodoch pred zrakmi ľudí dvojica predvádzala sexuálne radovánky. Za sex na verejnosti polícia obvinila 21-ročnú ženu z Ukrajiny a 29-ročného muža z Indie. Prokurátor podal obžalobný návrh na súd. "Okresný súd vydal trestný rozkaz, s ktorým obvinených uznal vinnými zo spáchania prečinu výtržníctva formou spolupáchateľstva," uviedol hovorca prokuratúry v Nitre, Jaroslav Maček. "Uložil každému z obvinených podmienečný trest v trvaní 3 mesiace, so skúšobnou dobou na rok," dodala hovorkyňa súdu v Nitre, Lena Kiradžiev. Dvojica tak bude musieť byť opatrná a oddávať sa sexuálnym radovánkam radšej za dverami bytu. Ak totiž porušia podmienku, aj za takéto spolupáchateľstvo môžu skončiť vo väzení.

Muž so ženou prišli do mesta pod Zoborom spolu na oslavu a diskotéku. Po tom, ako o pár dní skončili na polícii, obaja svorne tvrdili, že sa hanbia za to, čo sa udialo a hlavne mladú ženu to veľmi mrzelo. Obvineniu sa však nevyhli. Toto rozhodnutie ešte nie je právoplatné, keďže zásielku zo súdu si dvojica ešte neprevzala. Môžu sa voči nemu aj odvolať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy