Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Sexuálne divadlo priamo na ulici. V Nitre však nejde o prvý prípad
Zdielať na

Sexuálne divadlo priamo na ulici. V Nitre však nejde o prvý prípad

NITRA / Dvojica sa na verejnosti oddávala sexuálnym radovánkam. Stalo sa to na Mostnej ulici v Nitre. Svedkovia párik nakrútili na mobilný telefón. V meste sa už aj v minulosti odohral podobný prípad. Žena vtedy predviedla sexuálne divadlo pred oknami väznice. Reportáž nie je vhodná pre maloleté osoby.

K sexuálnemu aktu došlo pred jedným z podnikov. Dvojica, akoby ani nebola na ulici, sa vo videu oddáva intímnym chvíľam. Na ňom vidieť, ako sa okoloidúci zarazene obzerajú. To, čo sa udialo, sa totiž prehliadnuť nedalo. Mostná ulica v Nitre je známa množstvom barov a diskoték. Hlavne cez víkend je frekventovaná a pohybuje sa tam veľa prevažne mladých ľudí. To, čo sa udialo, mnoho ľudí pohoršilo. V rukách má video už aj polícia. "Polícia v Nitre sa predmetnou situáciou zaoberá a vec operatívne preveruje ako podozrenie z trestného činu výtržníctva," povedala hovorkyňa KR PZ v Nitre Viktória Borloková.

V Nitre už podobné sexuálne divadlo zažili

Pred deviatimi rokmi sa v Nitre o ešte väčší rozruch postarala žena z Košíc. Tá prišla na pravé poludnie k jednej z reštaurácií. Tak, aby ju bolo vidieť, z okien tunajšej väznice sa sexuálne ukájala. "Mala stiahnuté gate a dávala si tam uhorku," komentovala situáciu svedkyňa. Žena svoj čin komentovala, že: "Mala som vypité, nič také zvláštne sa nestalo." Všetko urobila údajne pre priateľa, ktorý sedel práve vo väzení, divákov však mala oveľa viac.

"Tuto pánovi svojmu ukazovala do väznice, povzbudzovali ju všetci," priblížila svedkyňa. Svedok doplnil, že: "Všetci boli v oknách." Od polície si žena krátko po čine vypočula obvinenie za výtržníctvo. "Nič závažné som neurobila a necítim sa vinná," zakončila svoje obhajovanie obvinená Barbara.

Najčítanejšie správy