Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Barbara (35) masturbovala na verejnosti s uhorkou
Zdielať na

Barbara (35) masturbovala na verejnosti s uhorkou

NITRA / O poriadny rozruch v Nitre sa postarala Barbara (35) pred miestnou reštauráciou. Na pravé poludnie sa vyzliekla a masturbovala so šalátovou uhorkou. vraj išlo o divadlo pre priateľa, ktorý sedí v base oproti. Väzni sa podľa našich informácií na všetko pozerali z okien.

Upozornenie: Obsah nie je vhodný pre mladistvých a maloletých.

Žene vôbec neprekážalo, že je v meste množstvo ľudí. "Deti tu chodili a vykrikovali, že je tam holá žena. Tak sme sa išli pozrieť, čo sa tam robí," opisuje situáciu svedok.

Čašníci z reštaurácie neverili vlastným očiam. Žena bola v podprsenke, mala stiahnuté nohavice a ukájala sa. "Mala dole gate a dávala si tam uhorku," hovorí svedkyňa. 

Ukazovala sa väzňom

"Mala som vypité. Nič zvláštne sa nestalo," tvrdí Barbara. Kým sa všetci okoloidúci pohoršovali, žena mala aj vďačných divákov. Nasmerovala s oknám väznice. "Všetci vykrikovali, asi ju povzbudzovali," hovorí svedkyňa.

Barbora všetko urobila pre svojho priateľa, ktorý je nitrianskom väzení. Chcela, aby ju videl z okna. "Nič závažné som neurobila, takže sa necítim ani vinná," tvrdí Barbara.

Čašníci z reštaurácie zavolali políciu, ženu zadržali a obvinili. "Z trestného činu výtržníctva. Vyšetrovateľ dal podnet na väzobné trestné stíhanie," uviedla hovorkyňa nitrianskych krajských policajtov Renáta Čuháková. Podľa hovorcu nitrianskeho súdu, Barbara nebola vzatá do väzby.

Pár dní na slobode

Pár dní pred týmto incidentom sa Košičanka dostala z väzenia. V meste pod Zoborom si odsedela dva mesiace. Aj napriek videu, ktoré jasne ukazuje, ako sa ukája, tvrdí niečo iné. "Zaradili to exhibicionizmu, keď som bola na malej potrebe," hovorí Barbara.
 
Žena sa obávala iba tohto, aby sa o tom čo urobila nedozvedala jej matka. Pred našou kamerou poprela aj to, že to robila pre priateľa. "Nikomu radosť. Iba sebe. Moje heslo je sebe ver" dodala Barbara.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy