Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kde to bude nabudúce? V Nitre sa ďalšia dvojica oddávala sexuálnym radovánkam
Zdielať na

Kde to bude nabudúce? V Nitre sa ďalšia dvojica oddávala sexuálnym radovánkam

NITRA / Ďalšia dvojica sa v Nitre oddávala na verejnosti sexuálnym radovánkam. Tentokrát sa to udialo na mestskom kúpalisku, kde sa denne pohybuje množstvo ľudí. Dvojicu nakrútili okoloidúci. V meste pod Zoborom ide za posledné týždne už o druhý prípad. Koncom mája muž so ženou súložili na schodoch v centre mesta.

​Návštevu Nitrianskeho kúpaliska dvojica rozhodne nevyužila iba na osvieženie v bazéne, oddych na deke sa už zakrátko zmenil. Na nahrávke dvojica leží na zemi a súloží. Žena sa síce snaží zakryť uterákom, ale ten má takmer na chrbte. Vidieť aj to, že v blízkosti sú na dekách ďalší návštevníci kúpaliska.

Vo videu počuť, ako niekto poznamená, že muž so ženou sa správajú ako zvieratá. Na kúpalisko pritom chodí množstvo ľudí a aj rodín s deťmi. "Takéto správanie patrí niekde do súkromia," vyjadrila sa jedna z návštevníčok kúpaliska. 

Pred necelým mesiacom sa šírilo video, na ktorom sa v Nitre sexu oddávala 21-ročná žena a 29-ročný muž. Dialo sa to na frekventovanej ulici. Video mala v rukách aj polícia. Už zakrátko aktérov vypátrali a vypočuli si už aj obvinenie.

​Aj o aktérov z kúpaliska sa už zaujíma polícia. "Nitra bude symbolom sexu na Mostnej, teraz zas na kúpalisku, kde to bude najbližšie?" pýta sa návštevník kúpaliska. "Vo všeobecnosti podozrivé osoby sa môžu dopúšťať výtržníctva tým, že sa dopúšťajú hrubej neslušnosti vykonávaním pohlavného styku," informovala hovorkyňa KR PZ v Nitre Renáta Čuháková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy