Oblačno
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Za sexuálne radovánky na ulici majú teraz problém so zákonom. Dvojicu vypátrali
Zdielať na

Za sexuálne radovánky na ulici majú teraz problém so zákonom. Dvojicu vypátrali

NITRA / Za sexuálne radovánky na frekventovanej ulici pred množstvom ľudí majú teraz problémy so zákonom. Hovoríme o dvojici, ktorá sa intímnemu aktu oddávala koncom mesiaca v Nitre. Polícia oboch aktérov vypátrala.

Dvojica si na sexuálny akt vybrala schody pred jedným z podnikov

Neodradilo ich ani to, že okolo chodilo množstvo ľudí. O prípad sa začala zaujímať aj polícia, Podarilo sa im zistiť, že ide o 21-ročnú ženu z Ukrajiny a 29-ročného muža z Indie. Podľa informácií televízie JOJ aktéri z videa sú kolegovia z práce a bývajú v susednom okrese. Muž, išiel do Nitry na diskotéku a pozval aj kolegyňu.

Keď oboch polícia vypátrala, dvojica sa  priznala, že za to, čo sa udialo, sa teraz hanbia. Hlavne mladú ženu to všetko mrzelo. "Uznesením povereného vyšetrovateľa bolo v uvedenej veci vznesené obvinenie dvom osobám. Za prečin výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva," vyjadril sa hovorca prokuratúry v Nitre, Jaroslav Maček. Ak by si muž so ženou túto formu spolupáchateľstva, obrazne povedané, nechali za dvere bytu, nemali by aspoň problémy so zákonom. "V zmysle trestného zákona im hrozí trest odňatia slobody na 3 roky," uviedla hovorkyňa KR PZ v Nitre, Renáta Čuháková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy