Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Člena Hells Angels obvinili. Slovákovi v krčme zlomil nos a rozbil hlavu
Zdielať na

Člena Hells Angels obvinili. Slovákovi v krčme zlomil nos a rozbil hlavu

BRATISLAVA / Člena obávanej skupiny Hells Angels obvinili a ďalší skončili v putách. Po víkendovej bitke v Starom Meste zraneného Slováka odviezla sanitka. Policajný viceprezident nevylučuje, že padne ešte aj ďalšie obvinenie. Zraz motorkárov sa skončil oficiálne v nedeľu.

Asi 3-tisíc pekelných anjelov z celého sveta sa cez víkend stretlo v Šamoríne. Mnohí bývali v Bratislave, kde aj večer vyrazili do ulíc. V sobotu v jednom bare na Župnom námestí prišlo medzi domácimi a skupinke z Hells Anjels k potyčke. Údajne konflikt vznikol kvôli partnerke jedného člena skupiny. "V tejto veci máme obvinenú jednu osobu z Nemecka. Za trestný čin výtržníctvo a ublíženie na zdraví," uviedol Branko Kišš, prvý viceprezident Policajného zboru SR.

V Bare lietali kopance či päste. Nakoniec všetko ukončili policajti. Po zraneného 24-ročného muža prišla sanitka. Ostatní ošetrenie odmietli. Po rannej krčmovej bitke zo soboty skončil Slovák v nemocnici so zlomeným nosom a rozbitou hlavou. Doktori ho ošetrili a pustili domov. "V ten deň bolo celkovo predvedených 10 ľudí následne sme zadržali troch z tejto trojice bol zatiaľ obvinený jeden. Samozrejme vyšetrovacie úkonu prebiehajú naďalej čiže okruch tých obvinených sa môže rozšíriť," dodal Kišš.

Okrem tohto, policajti žiadne iné incidenty počas celej akcie neriešili. Ešte pred jej začiatkom ale jedného Bulhara do krajiny nepustili. "Môžeme potvrdiť jednu osobu, ktorá priletela zo Sofie z Bulharska a tú po lustrácií sme otočili a poslali naspäť odkiaľ prišla," doplnil na záver Kišš.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy