Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Pri odbere moču chcel muž oklamať policajtov
Zdielať na

Pri odbere moču chcel muž oklamať policajtov

BELADICE / Šoféroval pod vplyvom drog a snažil sa prekabátiť policajtov počas odberu moču. Hovoríme o vodičovi, ktorého hliadka zastavila na rýchlostnej ceste R1 pri Beladiciach. Muž ale rátal aj s touto situáciou a v spodnej bielizni ukrýval svoju vlastnú skúmavku. Na toto mu však dopravní policajti nenaleteli.

Pozornosť hliadky na rýchlostnej ceste R1 pri Beladiciach upútal vodič iba preto, že telefonoval. Bolo, krátko po 11 hodine dopoludnia. Diaľniční policajti sa rozhodli, že ho skontrolujú. Už od začiatku bolo policajtom jasné, že niečo nie je v poriadku.

Dušan bol evidentne nervózny. Pritom, ako vyberal doklady mu vypadlo vrecko s kryštalickou látkou, ktoré sa snažil ukryť v dlani, to si policajti všimli. "Vodič vrecko s hnedou kryštalickou látkou policajtom dobrovoľne vydal," uviedla Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre. 

Bolo zjavné aj to, že muž je buď opitý alebo pod vplyvom drog. Dychová skúška bola negatívna a tak putoval za asistencie polície do nemocnice, na odber moču. Tam dostal vodič skúmavku a bol potrebný jeho moč. Išiel na toaletu a v tej chvíli ešte policajti netušili, že je na túto situáciu pripravený a v spodnej bielizni ukrýva inú skúmavku aj on. "V nemocnici sa vodič pokúsil oklamať policajtov a namiesto skúmavky s močom im podal skúmavku s neznámou priesvitnou látkou, ktorú mal pravdepodobne ukrytú v spodnej bielizni," dodala Čuháková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy