Polojasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Vodičke, ktorej agresívny muž skákal na križovatke po kapote auta, pomohli s opravou cudzí ľudia
Zdielať na

Vodičke, ktorej agresívny muž skákal na križovatke po kapote auta, pomohli s opravou cudzí ľudia

BRATISLAVA / Auto, po ktorom skákal muž na križovatke v Bratislave, je už opravené. Postaral sa o to majiteľ autoservisu. Chcel nezištne pomôcť, keď zistil, čo je v pozadí virálneho videa. Zatiaľ, čo je 48-ročný muž z kapoty vo väzbe, vodička Jana sa snaží postaviť na vlastné nohy.

Smútok, hnev a slzy. V takom stave bola vodička Janka, keď sa s ňou štáb TV JOJ naposledy rozprával. "Každému sa robí dobre zábava, keď sedí doma. Všetci sú múdri, ale ja som tam naozaj trúbila 5 minút a nikto neprišiel," opísala po incidente vodička. Dnes už ju možno vidieť aj s úsmevom na tvári. Auto, ktoré jej zničil bývalý partner, jej totiž zadarmo opravili ľudia, ktorí sa dozvedeli o tom, čím všetkým si prešla. Od ťažkého detstva cez problémy s nesprávnymi ľuďmi a nerozvážnymi rozhodnutiami. Varovným výkričníkom bol pre ňu incident, ktorý obletel internet.

​"Myslím si, že polovica Slovenska videla, v akom stave to auto bolo. Boli odtrhnuté obidve spätné zrkadlá, rozbité čelné sklo, odtrhnuté stierače," opísal Peter Kurucz, majiteľ predajne jazdených vozidiel a autoservisu. Preto dali okamžite dokopy niekoľko ľudí a prisľúbili, že auto opravia. Len tak, nezištne. "Dôvod je asi ľudskosť. Jednoducho verím, že ľudia by si mali pomáhať," dodal Kurucz. "Sme sa rozhodli využiť naše kontakty a chceli sme pomôcť aj tu. My sme zabezpečili náhradné auto a pohonné hmoty," uviedol Ľuboš Farkaš, konateľ autopožičovne.

​"Ďakujem veľmi pekne, vážim si, že sa našli takí ľudia. Budem robiť všetko preto, aby som ich nesklamala," vyjadrila sa pani Janka. "Dúfam, že aj ostatných ľudí budeme inšpirovať k tomu, aby sme si pomáhali, aby sa na Slovensku oplatilo žiť," dodal Ľuboš Farkaš. Zatiaľ čo sa teší z opraveného auta, jej bývalý priateľ je v takzvanej preventívnej väzbe. Na krku má obvinenia zo štyroch trestných činov. No v minulosti bol už deväťkrát súdne trestaný aj za nebezpečné vyhrážanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy