Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž na kapote poputuje do väzby, na krku má ďalšie obvinenia
Zdielať na

Muž na kapote poputuje do väzby, na krku má ďalšie obvinenia

BRATISLAVA / Útok na Galvaniho ulici, ktorý sa stal známy aj na internete, má dohru. Zúrivý muž z kapoty auta ide do väzby. Rozhodol o tom sudca okresného súdu v bratislavskom Ružinove.

48-ročnému Ľudovíta priviezla pred budovu okresného súdu policajná eskorta a to priamo z policajnej cely, kde bol od jeho zadržania. Narozdiel od predchádzajúceho dňa, kedy odlomil spätné zrkadlá, sedel na kapote auta, kde odtrhol stierač, udieral do čelného skla a kričal na celú ulicu, bol pokojný. To, že by svoju priateľku v aute napadol, odmietal. Muž tvrdil, že nebol agresívny. "Ona vraví všeličo. Nie, neudrel som ju," tvrdil obvinený.

Pred sudcu okresného súdu sa 48-ročný muž postavil krátko po druhej hodine popoludní. Potom, ako vyčíňal pri obchodnom centre na Galvaniho ulici v Bratislave a zaútočil aj na svoju 37-ročnú priateľku, ktorá mala podľa jej slov, odmietnuť kradnúť, sudca nerozhodoval dlho. Už v minulosti bol totiž deväť krát súdne trestaný. Väčšinou išlo o majetkovú trestnú činnosť.
No riešený bol aj za nebezpečné vyhrážanie. Po včerajšej jazde má na krku ďalšie 4 trestné činy. Policajti ho obvinili a zároveň žiadali aj väzbu. S tou sa sudca stotožnil. Obával sa totiž, že by mohol v trestnej činnosti pokračovať a tak ho umiestnil do tzv. preventívnej väzby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy