Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodička, ktorej na kapotu vyskočil agresívny muž, priblížila TV JOJ okolnosti
Zdielať na

Vodička, ktorej na kapotu vyskočil agresívny muž, priblížila TV JOJ okolnosti

BRATISLAVA / Vyskočil na auto, odtrhol spätné zrkadlá, stierače a mal sa vyhrážať zabitím svojej priateľke. Reč je o mužovi, ktorý sa stal cez noc slávnym. Vodička TV JOJ priblížila okolnosti. Údajne ju muž nútil kradnúť v obchodnom reťazci.

​Muž (48) na svetelnej križovatke vyliezol na kapotu, odtrhol stierač a začal ním búchať do čelného skla. Žena, ktorá sedela za volantom sa zľakla a s autom, aj s mužom na kapote sa začala hýbať.

Video sa takmer okamžite stalo hitom internetu a začali vznikať rôzne vtipné memečka. To, čo však k incidentu viedlo, už také vtipné nie je. Všetko to malo začať na parkovisku pred supermarketom na Galvaniho ulici. Muž mal od ženy žiadať, aby s ním išla do prevádzky kradnúť. "Ja som nechcela, tak sme sa kvôli tomu pohádali a začal mi odlamovať spätné zrkadlá. Nakoľko ma už niekoľkokrát napadol, zbil a dokopal, tak som sa ho bála," hovorí vodička.

​Žena využila chvíľku jeho nepozornosti, zamkla sa v aute a z parkoviska odišla. On si ju však mal počkať pri semafore, kde akurát svietila červená. "Kúsok som s ním išla, lebo som myslela, že skočí dole. A vlastne on mi rozbil to čelné, na mňa sa rozsypalo sklo," hovorí vodička. 

To, čo už virálne video však nezachytilo, je moment, keď žena s autom zastavila. Následne jej muž mal nastúpiť do auta a bol agresívny. "A tam mi dal hneď hlavičku, začal mi búchať po palubovke," hovorí vodička. 

"Po príchode viacerých policajných hliadok na miesto mal 48-ročný muž naďalej pokračovať v slovných útokoch na adresu poškodenej, čo u nej malo vzbudzovať obavu o život," uviedla Jana Šimunková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. "Nadával mi, vyhrážal sa, že ma zabije, že skapem," tvrdí vodička. 

Oboch si polícia predviedla. Muž (48) mal mať problémy so zákonom už v minulosti, práve pre nebezpečné vyhrážanie. Aktuálne má na krku 4 trestné činy. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II začal trestné stíhanie pre úmyselný prečin výtržníctva vo viacčinnom súbehu s úmyselným prečinom poškodzovania cudzej veci, s úmyselným prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia a s úmyselným prečinom nebezpečného vyhrážania," informuje Šimunková.

Žena je z celého incidentu zúfalá. Auto, ktoré je teraz zničené, dostala ako dar. "To som mala od jedného člena z HAKY. S tým, že od tohto mesiaca som ho mala začať splácať," hovorí vodička. 

O ženinej situácii sa dozvedel aj majiteľ jedného z bratislavských autoservisov a rozhodol sa, že jej chce pomôcť. "Je mi v zásade jedno, čo je za tým. Podstatné pre mňa je pomôcť človeku, ktorý je v núdzi," uviedol Peter Kuruc. "Som veľmi vďačná, že sú aj dobrí ľudia," hovorí vodička. 

"Každému sa robí dobre sranda, keď sedí doma, všetci sú múdri, ale ja som tam naozaj trúbila 5 minút a nikto neprišiel. Nikto," hovorí vodička. Muž je aktuálne umiestnený v cele policajného zaistenia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy