Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tragický koniec rozsiahleho pátrania: Nezvestnú staršiu ženu našli po štyroch dňoch v lese mŕtvu
Zdielať na

Tragický koniec rozsiahleho pátrania: Nezvestnú staršiu ženu našli po štyroch dňoch v lese mŕtvu

VEĽKÝ KRTÍŠ / Štyri dni prežívali príbuzní pani Emílie obrovský strach. 65-ročná žena z okresu Veľký Krtíš odišla z domu bez slova, bez mobilného telefónu a nikomu sa neozývala. 8. januára, žiaľ, prišla smutná správa. Našli ju v lese medzi Pôtrom a Vieskou bez známok života.

Pani Emília bola nezvestná od štvrtkového rána. Príbuzní o pomoc žiadali aj prostredníctvom sociálnych sietí. Podľa informácií odtiaľ mali túto ženu zahliadnuť aj pri autobusovej stanici, kde sa mala pýtať na cestu do Lučenca. Podarilo sa získať kamerový záber, podľa ktorého bola ráno o ôsmej v obci Vieska. Práve na túto oblasť sa policajti zamerali. "V sobotu prebiehala rozsiahla pátracia akcia, do ktorej sa zapojilo 27 osôb - policajti, hasiči aj dobrovoľníci, ale pátracia akcia nebola úspešná," informovala Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Ďalšia informácia hovorila o tom, že bola videná za obcou Modrý Kameň. V pátraní po nezvestnej žene pokračovali policajti aj v nedeľu, 8. januára. Rozdelili sa na dve skupiny. Jedna hľadala pri Riečke za Modrým Kameňom, druhá v okolí obce Vieska. Prišli pomôcť aj záchranári so špeciálne cvičeným psom na vyhľadávanie živých aj mŕtvych osôb.

Pani Emília mala zrejme problém pri chôdzi a pomáhala si palicami. Nepredpokladali teda, že by sa mohla nachádzať v nedostupných terénoch. Po necelej hodine ale pátraciu akciu ukončili. "V katastri obce Slovenské Kľačany našli nezvestnú ženu bez známok života," informovala Faltániová. Aké boli presné príčiny úmrtia 65-ročnej ženy, bude zrejmé až z výsledkov pitvy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy