Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Na diaľnici D2 ležala osoba bez známok života
Zdielať na

Na diaľnici D2 ležala osoba bez známok života

BRATISLAVA / Polícia prijala oznámenie o osobe bez známok života, ktorá sa nachádzala v pripájacom jazdnom pruhu diaľnice D2 v smere na Slovensko.

Stalo sa to na diaľničnom priechode Čunovo - Rajka. Krátko pred ôsmou tu tesne za hranicou na našom území našli ležať mŕtveho muža v pripájacom pruhu. Podľa informácií TV JOJ má ísť o nelegálneho migranta, ktorý sa mal viezť pod návesom kamióna. Zrejme sa už neudržal a následne spadol. Potom ho však s najväčšou pravdepodobnosťou prešlo koleso a zostal ležať na ceste. To, že tam niekto leží, si mal všimnúť vodič kamióna z Belgicka, následne zastavil a zavolal pomoc. 

Na miesto prišla aj kriminálka a policajti v okolí hraničného priechodu zaisťovali všetky potrebné stopy. Zasahovali aj záchranári, avšak už zbytočne. Muž mal mať pri sebe iba srbské dináre a nejaké eurá. Takisto bol pri ňom na zemi šedý ruksak, v ktorom mal hygienické potreby, ako napríklad kefku a tiež spací vak. Telo muža ležalo na ceste tesne pri krajnici.

Ako dlho tam takto bol nie je známe. Nie je však vylúčené, že tam mohol byť už od skoršieho rána. Na diaľnici D2 sa totiž tvorili rozsiahle hmly, a tak si ho nikto na krajnici nemusel všimnúť. Vodič, ktorý ho prešiel o tom zrejme ani nevie a práve kamery by mohli dopomôcť polícii k jeho vypátraniu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy