Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Mŕtva študentka z bratislavského internátu mala byť zavraždená
Zdielať na

Mŕtva študentka z bratislavského internátu mala byť zavraždená

BRATISLAVA / Mladá študentka, ktorú našli mŕtvu na internátnej izbe, mala byť zavraždená. Podľa informácií TV JOJ podozrivého zadržala kriminálka. Telo nebohej našiel ešte v piatok dopoludnia jej kamarát, ktorý ju prišiel skontrolovať pretože mu nedvíhala telefón. 21-ročná Mária z Ukrajiny študovala prvý inžiniersky ročník na Slovenskej technickej univerzite.

Mária mala ležať v izbe pri dverách na zemi. Na prvý pohľad nič nenasvedčovalo tomu, že prišla o život cudzím zavinením. Skôr sa zdalo, že za jej smrťou boli náhle zdravotné komplikácie. Na tele nemala žiadne stopy po násilí. Viac svetla do prípadu ale prinieslo policajné vyšetrovanie. Podľa informácií TV JOJ bolo zistené, že nebohá študentka bola zadusená. Na krku, ale nemala žiadne stopy po škrtení. Pravdepodobne mohla byť zadusená vankúšom alebo paplónom. Podozrivého mladého muža zadržala kriminálka.

​Polícia sa zatiaľ k detailom prípadu vyjadrila len stručne. "Vyšetrovanie predmetnej veci prevzali z dôvodu zistenia nových skutočností policajti Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. S prihliadnutím na aj naďalej vykonávané potrebné úkony súvisiace s objasnením tohto skutku a zároveň aby nedošlo k ohrozenia samotného vyšetrovania resp. jeho zmareniu, akékoľvek bližšie informácie nie je možné v súčasnosti poskytnúť. Akonáhle to situácia vo vyšetrovaní umožní, o prípade budeme informovať," uviedol hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff.

 Správu budeme aktualizovať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy