Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
V Bratislave na internáte našli mŕtvu študentku
Zdielať na

V Bratislave na internáte našli mŕtvu študentku

BRATISLAVA / Na známom bratislavskom internáte našli v izbe mŕtvu mladú študentku. Údajne bola pôvodom z Ukrajiny. Ako a prečo zomrela vyšetruje polícia.

Nebohá študovala prvý ročník na Slovenskej technickej univerzite a bývala na internáte Mladá Garda. Podľa študentov sa volala Mária a pôvodom bola z Ukrajiny. Mladú 21-ročnú študentku mal nájsť v izbe jej kamarát. 

Spolužiakom ani kamarátom dopoludnia už nedvíhala telefón. Jeden z nich sa preto išiel pozrieť k nej na izbu, aby zistil, či je v poriadku. Keď otvoril dvere našiel ju na zemi nehybne ležať. Hneď zavolal záchranárov, pomôcť jej už nedokázali. "Po príchode posádky na miesto udalosti lekár z ambulancie záchrannej zdravotnej služby konštatoval exitus," uviedol hlavný lekár OSZZS Július Pavčo. "Slovenská technická univerzita vyslovuje hlboké poľutovanie a vyjadruje úprimnú sústrasť pozostalým," podala stanovisko Slovenská technická univerzita. 

"Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. V tejto veci v súčasnosti vykonávame všetky potrebné úkony s cieľom jej náležitého objasnenia. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," uviedla hovorkyňa KR PZ Bratislava Jana Šimunková. Policajti sa na internáte zdržali niekoľko hodín. Vyšetrovatelia zaisťovali všetky stopy. Podľa informácií TV JOJ na prvý pohľad nič nenaznačovalo, že by Mária zomrela násilnou smrťou. Všetko ukáže až ďalšie vyšetrovanie a nariadená pitva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy