Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Polícia stále nenašla telo rozštvrtenej Agáty, ktorú brutálne zavraždil jej manžel
Zdielať na

Polícia stále nenašla telo rozštvrtenej Agáty, ktorú brutálne zavraždil jej manžel

BANSKÁ BYSTRICA / 46-ročný Štefan, ktorý čelí obvineniu z vraždy manželky Agáty, zostáva aj naďalej vo väzbe. Dnes o tom rozhodol banskobystrický Krajský súd. 39-ročná žena z Budče zmizla pred mesiacom. Muž sa priznal, že ju zavraždil a jej telo vraj rozštvrtil.

Vo väzbe je už takmer mesiac, pre vážne obvinenia z vraždy manželky Agáty. 46-ročný Štefan z Budče, ktorý sa k zločinu priznal sa ale pokúša dostať na slobodu. Proti rozhodnutiu o väzbe podal sťažnosť, no neuspel. "Krajský súd v BB na neverejnom zasadnutí rozhodol o sťažnosti obvineného tak, že návrh zamietol," povedal hovorca KS Banská Bystrica Vladimír Černota. 

Okolnosti, za ktorých prišla 39-ročná Agáta o život sú mimoriadne brutálne. Manželia sa mali pohádať, motívom bola Štefanova žiarlivosť a údajný Agátin pomer s iným mužom. Štefan povedal, že telo po vražde rozštvrtil a vraj sa ho zbavil na Čertovici. Policajti prehľadávali Čertovicu aj miesto okolo Budče, kde manželia bývali zatiaľ bez výsledku. "Telo sa doteraz nájsť nepodarilo, pokračujú vo vyšetrovaní," uviedla hovorkyňa KR PZ BB Mária Faltániová. 

Podľa našich informácií obvinený muž síce vraždu priznáva, no počas výsluchov uviedol rôzne miesta, kde sa mal obete zbaviť. Doteraz sa ani jedna z jeho verzií nepotvrdila. Z rodinného domu, ktorý bol miestom činu odniesli kriminalisti množstvo zaistených stôp vrátane elektrickej píli, ktorú mal použiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy