Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Policajti prehľadávajú Čertovicu. Má tam byť ukryté telo rozštvrtenej ženy
Zdielať na

Policajti prehľadávajú Čertovicu. Má tam byť ukryté telo rozštvrtenej ženy

ZVOLEN / Šokujúci prípad z Budče na strednom Slovensku. 39 - ročnú Agátu, ktorá bola vyše týždňa nezvestná, mal surovým spôsobom zavraždiť jej 46 - ročný manžel. Policajti niekoľko dní prehľadávali Čertovicu, kde sa mal pozostatkov zbaviť. Upozorňujeme, že zábery vo videu nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Policajti s lopatami a vedrami, aj psovod so špeciálne vycvičeným psom meter po metri prehľadávali strmý terén, kde bolo vyše metra snehu. Práve tieto úseky mal obvinený označiť ako miesta, kde sa zbavil pozostatkov vlastnej ženy. 39 -ročná Agáta zmizla pred viac ako týždňom, jej nezvestnosť nahlasoval manžel, od začiatku sa správal zvláštne. To, že zmizla ohlásil po troch dňoch na naliehanie rodiny.

Rodina bývala v Budči pri Zvolene, policajti to prehľadávali niekoľko dní. Aj napriek tomu, že sa zdalo, že niekto dom upratal, našli policajti biologické stopy vrátane ženinej krvi. Muž vraždu priznal. "Po hádke došlo k vražde v dome," informovala hovorkyňa Krajského policajného zboru v Banskej Bystrici, Petra Kováčiková.

Telo mal rozštvrtiť

Telo mal potom rozštvrtiť a zbaviť sa ho na Čertovici. Aj napriek snahe sa zatiaľ telesné pozostatky nájsť nepodarilo. Komplikuje to veľké množstvo snehu. Podľa susedov boli manželia bezproblémoví, mali 7-ročnú dcéru, do Budče sa nasťahovali po návrate z Írska. V sobotu predpoludním muža eskortovali na Okresný súd v Banskej Bystrici. Obvinený skončil vo väzbe. 

Motívom vraždy mala byť žiarlivosť. V prípade dokázania viny hrozí až 25 ročné väzenie. Zo stredného Slovenska

Súvisiace články

Najčítanejšie správy