Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Smrť 61 - ročnej ženy odhalila až exekúcia! Keď policajti otvorili jej byt, našli bezvládne telo
Zdielať na

Smrť 61 - ročnej ženy odhalila až exekúcia! Keď policajti otvorili jej byt, našli bezvládne telo

MEDZILABORCE / Nechýbala príbuzným a ani susedom neprišlo zvláštne, že už mesiace nevideli 61 - ročnú ženu. Jej poštová schránka bola preplnená. Keď ju po nezaplatení účtov za asistencie polície navštívil exekútor, čakalo ich už iba bezvládne telo.

Šesťdesiatjedenročná žena žila za dverami bytu v Medzilaborciach. O tom, že sa jej niečo mohlo stať, netušili ani najbližší susedia.

Trvalý pobyt v meste nemala. Dozvedeli sme sa, že jej poštová schránka bola plná a účty nezaplatené. Až to dospelo do štádia, že na miesto v súčinnosti s políciou prišiel exekútor. "61 - ročná žena bola nájdená vo svojom byte," potvrdila hovorkyňa krajského riaditeľstva policajného zboru Jana Ligdayová. 

Akákoľvek snaha o pomoc už bola márna. Podľa informácií TV JOJ smrť nastala už pred niekoľkými mesiacmi. O žene susedia nemajú takmer žiadne bližšie informácie. Snáď len toľko, že tu bývala. "Vedel som, ale nejako som si nevšímal ľudí, že kto vychádza... neviem vám povedať," povedal jeden zo susedov. 

Okrem policajtov prišiel na miesto aj obhliadajúci lekár. Telesné pozostatky nebohej ženy prezrel, no presnú príčinu smrti určiť nevedel. "Presný dôvod úmrtia stanoví nariadená pitva," povedala hovorkyňa Jana Ligdayová. Zároveň ďalej prešetrujú, čo sa vlastne za dverami bytu mohlo odohrať. Hoci sa mesiace o ženu nezaujímali aj najbližší príbuzní, o pohreb sa postarali. "Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Medzilaborce začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie," doplnila Jana Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy