Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dve ženy chceli predať drogy. Keď zaregistrovali policajtov, rozhádzali ich po okolí
Zdielať na

Dve ženy chceli predať drogy. Keď zaregistrovali policajtov, rozhádzali ich po okolí

BRATISLAVA / Policajtom sa podarilo zadržať ďalších drogových dílerov priamo pri čine. Dve ženy chceli v hlavnom meste predať drogy. Keď zaregistrovali policajtov, snažili sa ich rozhádzať po okolí.

Policajná akcia prebiehala v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa, neďaleko známeho obytného domu Pentagon. Slušným obyvateľom tu na dennom poriadku znepríjemňujú život drogoví díleri a narkomani. Policajti okolie bytovky dobre poznajú. Niektorých dílerov sledujú dlhšiu dobu a v správnom momente zakročia.

 Policajti sa zamerali na dve podozrivé ženy

"Vami uvedeným prípadom, ku ktorému došlo v pondelok 8. júna, krátko po 13.30h, v blízkosti Lotyšskej ulice sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II. Bližšie informácie poskytneme ako náhle to situácia umožní," informuje hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. 

Podľa informácii TV JOJ, mali mať ženy pri sebe pervitín a heroín

V momente, keď sa k nim približovali policajti, tak sa pokúsili drogy rozhádzať po okolí. Policajtom na mieste pomáhal vyhľadať všetky drogy aj špeciálne vycvičený pes. V prípade dokázania viny môže zadržaným ženám hroziť niekoľkoročný trest.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy