Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hádka medzi partnermi sa skončila krvavo. Žena svojho druha bodla nožom
Zdielať na

Hádka medzi partnermi sa skončila krvavo. Žena svojho druha bodla nožom

JELŠAVA / Hádka medzi partnermi sa skončila krvavo. Žena svojho druha bodla nožom. Ich dospelý syn sa ale matky zastáva. Všetko vraj vyprovokoval jeho otec a útočil ako prvý. Triezvy nebol ani jeden z nich.

Rodina popíjala v malej kuchynke, potom začala hádka. Muž mal svoju družku napadnúť ako prvý. Dosvedčil to ich dospelý syn. "Tam sa naťahovali a trhal ju za vlasy. Áno, on to vyprovokoval všetko. Otec je taký, že vystrája, provokuje. A matka tiež bola tri mesiace operovaná na hlavu a kvôli tomu je taká výbušná. Proste taká rodina sme." hovorí ich syn Erik. 

Nasledoval útok nožom

Ten už ale v rukách držala žena. "Bol otec bodnutý nožíkom, ale ja neviem ako sa to, či to bola ona, či to bol on. Či spadol, či to bolo úmyselné," hovorí Erik. "Obvinená kuchynským nožom bodla svojho druha, čím mu spôsobila zranenia s dobou liečenia 7 až 10 dní," informuje hovorkyňa KR PZ Banská Bystrice Mária Faltániová. "Muž mal otvorenú ranu na hrudníku," informuje hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. 

Obidvaja mali byť pod vplyvom alkoholu

Ženu zadržali policajti, zraneného muža odviezli záchranári do nemocnice. "Všetci sme mali vypité. Aj ja, aj otec, aj ona," hovorí Erik.

Evu obvinili z prečinu ublíženia na zdraví

Stíhajú ju na slobode. V čase našej návštevy doma nebola. Smerovala do revúckej nemocnice, kde si išla vyzdvihnúť svojho druha.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy