Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Malého Lukáša (7) zrazili dvaja cyklisti a z miesta ušli. Začína mať psychické problémy, vraví mama
Zdielať na

Malého Lukáša (7) zrazili dvaja cyklisti a z miesta ušli. Začína mať psychické problémy, vraví mama

BANSKÁ BYSTRICA / Sedem ročného Lukáša mali zraziť dvaja cyklisti keď sa vracal za mamou a súrodencami čakajúcimi na vlak domov po nedeľnom nákupe. Na vlastné oči to videla jeho mama, ktorá už prípad rieši s políciou.

K incidentu malo dôjsť pred vstupom do budovy železničnej stanice. Tam mali 7 ročného chlapca zraziť dvaja cyklisti. Jeden ho mal zraziť od chrbta a druhý mu podľa slov jeho matky mal prejsť po hlave.

"Bez toho aby zastali, alebo sa opýtali čo je synovi ušli z miesta činu. Malý začal dosť hlasno kričať a už som si malého dvíhala zo zeme," povedala mama chlapca Júlia Ličková.


Na miesto udalosti prišla aj polícia a zdravotníci. Chlapca odviezli do nemocnice na urgent. Zlomeninu chlapec nemá no Lukášova mama tvrdí, že syn napriek lekárskej správe a liečbe 7 dní má už teraz následky po tomto čine.

"Začína mať psychické problémy, v noci sa mi pomočil a druhú noc sa budil zo spánku. Bojí sa bicykla, ktorý vidí. Je si vedomý, že mu to urobili naschvál," dodala mama Júlia.

Mama chlapca teraz vyzýva ľudí, ktorí mohli byť svedkami incidentu, aby pomohli stotožniť cyklistov. Prípad rieši aj polícia.

"V tejto veci sme prijali oznámenie a železničná polícia prípad objasňuje ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu," skonštatovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy