Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladík nestihol doraziť do školy. Prerazil zvodidlá na moste a skončil v potoku
Zdielať na

Mladík nestihol doraziť do školy. Prerazil zvodidlá na moste a skončil v potoku

MARKUŠOVCE / Mladý vodič ráno nestihol doraziť do školy. S autom totiž skončil v potoku. Pri Markušovciach (okres Spišská Nová Ves) mu v zákrute vošlo auto do protismeru a počas toho ako sa mu vyhýbal, dostal šmyk a prerazil zvodidlá na moste.

Mladík cestoval ráno do školy. Z auta, ktoré skončilo v potoku, vyšiel mladík sám. Podarilo sa mu vyjsť cez zadné okno, ostatné dvere mal zablokované. Ako vodič smerujúci do Spišskej Novej Vsi potvrdil, pri prechádzaní ostrou zákrutou mal zrazu oprotiidúce auto vo svojom jazdnom pruhu. Chcel sa vyhnúť čelnej zrážke. Pri manévri dostal balans. 

"Má tak trošku vlastne vytlačilo. Že som musel ísť tú zákrutu vo väčšej stope. Jak som vyrovnával volant, som dostal šmyk a som narazil do zvodidiel. A potom dole do vody, do potoka," opisuje nehodu mladý vodič. 

Pri náraze či páde sa mladík nezranil. Sám sa odpútal a vyšiel zo zničeného vozidla. Na úseku cesty pritom chýbajú stredové čiary. Podľa mladíka možno aj preto mu oprotiidúci vodič vošiel do jazdného pruhu. "Vodič bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom, zranenia neutrpel. Vec bola na mieste riešená ako škodová udalosť a vodičovi bola uložená na mieste bloková pokuta," vraví policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy