Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragická nehoda pri Bardejove. Vodič neprežil zrážku s kamiónom
Zdielať na

Tragická nehoda pri Bardejove. Vodič neprežil zrážku s kamiónom

BARDEJOV / Tragická dopravná nehoda sa stala podvečer v bardejovskom okrese. Na rovnom úseku cesty sa z doposiaľ neznámych príčin zrazilo osobné auto s kamiónom. Vodič osobného auta, žiaľ, na mieste podľahol vážnym zraneniam.

Osobné auto aj kamión skončili po zrážke v poli pri ceste. Predná časť osobného auta bola totálne zničená a plechy zatlačené až na predné sedadlá. Vodiča, ktorý bol zakliesnený v aute, sa ujali ako prví privolaní záchranári. Pomôcť mu žiaľ, už nedokázali.

"Po príchode sme zistili, že osoba je zakliesnená, zasahovala už rýchla záchranná služba a bolo nám povedané, že osoba už nejaví známky života," vraví veliteľ zásahu Jozef Kertis

Mladý poľský kamionista mal namierené do neďalekej obce. Vodič osobného auta sa pravdepodobne vracal domov. Podľa doterajších zistení polície išli oproti sebe, keď došlo k zrážke, po ktorej skončili obaja v poli pri ceste. Mladý kamionista vyviazol z nehody našťastie bez zranení. Vodič za volantom osobného auta, žiaľ, na mieste podľahol vážnym zraneniam.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy