Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kukláči vtrhli do jednej z kancelárií v blízkosti centra Bytče. V putách odviedli troch mužov
Zdielať na

Kukláči vtrhli do jednej z kancelárií v blízkosti centra Bytče. V putách odviedli troch mužov

BYTČA / Kukláči a kriminalisti večer vtrhli do jednej z kancelárií v blízkosti centra Bytče. Traja muži, ktorí v nej sedeli, zostali ako obarení. Policajti išli v tomto prípade na istotu, už dlhšiu dobu totiž mali podozrenie, že mladý muž, pre ktorého prišli, môže mať prsty v drogách. Prípad sledovala Andrea Miková.

Žilinskí kriminalisti zadržali troch mužov, jeden z nich má byť majiteľom reklamnej agentúry. Do kancelárie policajti vtrhli už pred siedmou hodinou večer. V budove je viacero firiem aj fitnes centrum, miestni vraj často na chodbe cítili špecifický zápach. Priestory prehľadal aj špeciálne vycvičený pes. 

Policajný technik si z kancelárie odnášal plastovú nádobu zo sušeným materiálom, ten bude zaslaný na kriminalistickú expertízu. Policajti okrem nebytových priestorov následne prehľadali aj luxusné auto, ktoré má patriť majiteľovi reklamky. Zatiaľ ale žiadne obvinenie nepadlo.

NAKA pred dvoma týždňami zasahovala opäť v dome Mariana Kočnera aj v budove, kde sídlia jeho firmy. Viac sa dozviete vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy