Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vážna nehoda pri odťahovaní odstaveného auta. Pracovník (30) odťahovky zostal zakliesnený medzi vozidlami
Zdielať na

Vážna nehoda pri odťahovaní odstaveného auta. Pracovník (30) odťahovky zostal zakliesnený medzi vozidlami

Zdroj: Facebook - Polícia SR

BLATNÁ NA OSTRAVE / Vážna dopravná nehoda sa stala v piatok večer pri obci Blatná na Ostrave. Odťahová služba na ceste odstraňovala odstavené auto Kia, pričom za ním hneď stál Ford. V tom momente však prichádzal vodič na BMW, ktorý vyšiel mimo vozovku a narazil do stojaceho Fordu. Medzi autami v tej chvíli stál ale pracovník odťahovky.

Na ceste I/63 chcela odťahová služba, za použitia výstražných znamení, naložiť auto Kia Carnival, ktoré bolo odstavené na krajnici, mimo vozovky. Za týmto autom stál vodič na Forde Focus. V tom momente úsekom prechádzal aj 48-ročný vodič BMW X4, ktorý ale zrejme nezvládol riadenie a vyletel z cesty. Následne narazil do Fordu a ten do odstavenej Kie, ktorú práve pracovník odťahovky išiel nakladať.

Medzi autami zostal zakliesnený 30-ročný muž, pracovník odťahovky, ktorý utrpel veľmi vážne zranenia s následkami na celý život. "Ďalšie tri osoby utrpeli ľahké zranenia. Vec prevzal na mieste vyšetrovateľ a bolo začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví závažnejším spôsobom konania. Príčiny nehody polícia vyšetruje," informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Čelná zrážka s autobusom sa skončila tragicky. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy