Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Situácia, aká sa každý deň nevidí: Muži viezli na kapote ženu, ktorá kričala o pomoc
Zdielať na

Situácia, aká sa každý deň nevidí: Muži viezli na kapote ženu, ktorá kričala o pomoc

ŽILINA / Ľudia v Žiline neverili vlastným očiam. Policajtom oznámili, že po meste jazdí staršie auto so ženou na kapote, ktorá volá o pomoc. Do ulíc preto vyrazilo viacero policajných hliadok.

Na ulici blízkosti centra mesta bolo vo štvrtok večer krátko pred desiatou hodinou rušno. "Prišli policajti, asi 6 áut prišlo a začalo sa rozprávať o tom, že nejakú slečnu viezlo auto na kapote," opísal situáciu svedok. Strieborný Ford stretol aj Žilinčan, ktorý šiel večer za priateľmi, najskôr ani nechcel veriť tomu, čo vidí. "Na prednej kapote bola slečna, kričala a mávala na mňa," povedal. Traja chlapi z auta vystúpili, na ženu kričali, následne nastúpili a pohli sa ďalej.  "Zaradili rýchlosť a šli na ďalšiu križovatku, kde zastavili. Vzdialenosť tak 150 metrov išli aj s babou na prednej kapote."   Žilinčan ich sledoval a medzitým privolal policajtov, to už ale hliadky boli na ceste, na políciu volali aj ľudia, ktorí celý incident videli z okien bytovky. 

"Zastavili čudne neviem, či vôbec plánovali zastaviť, potom slečna povedala, že jej ukradli peňaženku, v ktorej mala vysokú hotovosť," vyjadril sa  svedok. "Na prípade intenzívne pracujeme. Vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia za účelom jeho objasnenia, a určenia právneho skutku. Vzhľadom na situáciu nie je možné poskytnúť viac informácií," informoval Radko Moravčík hovorca KRPZ Žilina. 

Štyroch mužov, ktorí mali tvoriť posádku auta s českými EVČ po celý čas strážili policajti. Len jeden z nich mal ale na rukách putá. "V súvislosti s touto udalosťou bol zadržaný 33-ročný muž," povedal Radko Moravčík hovorca KRPZ Žilina. 

Viac záberov s kuriózneho incidentu nájdete TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy