Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mladík nezvládol jazdu a skončil v strome. Jeho nohy zostali zakliesnené
Zdielať na

Mladík nezvládol jazdu a skončil v strome. Jeho nohy zostali zakliesnené

PRIEVIDZA / Vážna dopravná nehoda sa stala vo štvrtok večer pred Zemianskymi Kostoľanmi v okrese Prievidza. Záchranári tam ratovali mladého muža, ktorý nezvládol riadenie a s autom narazil do stromu.

Muž smeroval z Partizánskeho do Prievidze. Pred Zemianskymi Kostoľanmi ale náhle stratil nad svojím autom kontrolu. "K dopravnej nehode došlo tak, že vodič jazdiaci v aute škoda zišiel z cesty a narazil do stromu," informoval policajný hovorca Pavol Kudlička. "Po príchode na miesto sme zistili, že osoba je vo vozidle zakliesnená, postupne bola za pomoci hydraulického zariadenia vyprostená von," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov  Jozef Krausko. 

Mladý muž mal zaseknuté nohy. Hasičom zásah komplikovala poloha vozidla. To sa nachádzalo tesne vedľa stromu. Dostať vodiča von z auta nebolo vôbec jednoduché. Po celý čas bol pri vedomí. Nakoniec ho previezli do bojnickej nemocnice. Podľa lekárov utrpel viacero zlomenín. Najvážnejšie má poranenú nohu, ktorú mu v nemocnici museli operovať. Jeho stav je však stabilizovaný.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy