Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Daniel (36) vyčíňal s nožom medzi autami. Oslavovať Štefana sa mu tentokrát nevyplatilo
Zdielať na

Daniel (36) vyčíňal s nožom medzi autami. Oslavovať Štefana sa mu tentokrát nevyplatilo

SPIŠ / Oslavovať Štefana s kombináciou tvrdých drog a alkoholu je vážny problém, ktorý sa podpíše na správaní človeka. Policajtov o tom presvedčil 36-ročný Daniel. Medzi autami na ulici totiž vyčíňal s nožom.

Spišskonovoveským policajtom prišlo hlásenie o poškodzovaní auta na tiesňovú linku 158. Po tom, čo okamžite vyrazili na miesto, páchateľa už pri aute nenašli. Na ulici našli iba nešťastného majiteľa. Jeho partnerka videla z balkóna podozrivého muža priamo pri čine. S nožom rezal ich pneumatiky. Hliadky preto začali prehľadávať blízke aj širšie okolie centra mesta.  "Podľa popisu, ktorý uviedla poškodená osoba, spozorovala hliadka podozrivú osobu na neďalekej ulici. Muž sa policajtom priznal, že poškodil 3 pneumatiky na tam zaparkovanom vozidle," informovala hovorkyňa polície Lenka Ivanová. 

36-ročný Daniel sa ani netajil tým, že páchateľom bol on. Policajti však nôž, ktorým pneumatiky zničil, nenašli. Kombinácia alkoholu a drog s Danielom robila divy. Sotva stál na nohách. Dal zabrať aj policajtom, chcel totiž odísť domov. Raz chcel sedieť, ležať, inokedy stáť. Smelosť a agresivita sa v ňom stupňovali. "Policajnej hliadke vulgárne nadával a pokúsil na ňu fyzicky zaútočiť. keďže muž vo svojich útokoch pokračoval, boli voči nemu v zmysle zákona použité donucovacie prostriedky," informovala ďalej Ivanová. Muža predviedli na obvodné oddelenie. Po procesných úkonoch bol prepustený. "Bol to jeden človek, ktorý ma nahovoril na to, aby som to prepichol. Dali sme sa na drogy a sme sa sfetovali, opili a prišlo to k tomu," vyjadril sa k incidentu páchateľ Daniel. "Policajti tento skutok objasňujú, ako priestupok proti majetku," dodala policajná hovorkyňa. 

Pozrite si reportáž o mužovi, ktorý sa odvážil policajtom prepichovať gumy: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy