Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ubehlo už 5 rokov odkedy záhadne mizla študentka Ľudmila
Zdielať na

Ubehlo už 5 rokov odkedy záhadne mizla študentka Ľudmila

NITRA / Odišla z diskotéky v Nitre a zľahla sa po nej zem. To je prípad študentky Ľudmily Klementovej z Rožňavy. V týchto dňoch uplynulo už 5 rokov od jej záhadného zmiznutia. Nájsť sa ju doteraz nepodarilo.

Písal sa 24. október 2014, v tej dobe 21-ročná študentka Ľudmila sa zabávala, ako aj množstvo jej rovesníkov na diskotéke. Okolo polnoci podľa kamarátov odtiaľ mladá žena odišla telefonovať s priateľom.

"V podstate už o dvanástej sme si uvedomili, že tam nie je s nami, odišla a už sa nevrátila," vraví jej kamarátka. Podľa kamerových záznamov bola pri rieke, je to už 5 rokov a pátranie neprinieslo výsledok.

V čase zmiznutia mladej ženy po nej pátrali spolužiaci a kamaráti, ktorí na rôzne miesta vylepovali fotografie. Polícia prečesávala celé mesto a blízke okolie. Do hľadania zapojili vrtuľník a aj cvičených psov. Rodina sa v tej dobe spojila s príbuznými v zahraničí. Ľudmilu hľadali všetci.

"Nič žiadna stopa ani nič. Sme mali známych v Rakúsku, v Čechách sme to posielali ďalej a nie je ani stopy proste," vraví otec mladej ženy. Z diskotéky pred polnocou vraj odišla za priateľom, kam však už neprišla, aj toto je jedna z verzií, ktorú preverovala polícia. Ľudmila však zmizla bez stopy.

Stále je evidujeme ako nezvestnú. "Momentálne je Ľudmila Klementová aj naďalej vedená v záznamoch nezvestných osôb," informuje policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 

Rodina sa tak do dnešného dňa nedozvedela, čo sa s ich dcérou, ktorá by mala v dnešnej dobe 26 rokov, stalo. Ak by ste si na niečo spomenuli a vedeli poskytnúť informácie kontaktujte políciu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy