Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cestou z práce začalo vodičovi horieť auto. Ostal iba obhorený vrak
Zdielať na

Cestou z práce začalo vodičovi horieť auto. Ostal iba obhorený vrak

PREŠOV / Prešovskí hasiči v stredu zasahovali pri požiari osobného auta. Vodičovi sa v ňom začalo počas jazdy dymiť a zakrátko už bolo celé v plameňoch. Na pomoc mu prišla hliadka policajtov, ktorí išli práve okolo. Ani dva hasiace prístroje však už na požiar nestačili.

Vodič bol práve na ceste z práce. Mal namierené domov keď sa mu počas jazdy začal do auta šíriť dym.

Kým stihol zastaviť, auto bolo vo vnútri celé zadymené a onedlho už z neho šľahali plamene. Neďaleko boli práve aj policajti, ktorí vodičovi horiaceho auta pribehli na pomoc. 

​Plamene sa však šírili veľmi rýchlo. Požiar dostali pod kontrolu až privolaní hasiči."Auto už bolo v treťom štádiu horenia, už bolo celé v plameňoch," priblížil veliteľ zásahu Alojz Kračinovský z HaZZ Prešov. 

Z auta ostali iba obhorené plechy

Privolaní hasiči uhasili plamene v priebehu niekoľkých minút, z auta ale ostali iba obhorené plechy. Vodičovi, ktorý išiel v aute sám, sa našťastie nič nestalo. Z auta si však nestihol zobrať ani len doklady.

Snažil sa ho dostať čo najďalej od cesty aj železničného priecestia. Kým zastavil, vo vnútri však už bolo plno dymu, a tak z neho rýchlo vystúpil. 

Z osobného auta ostal po uhasení iba obhorený vrak. Výška škody zatiaľ nebola vyčíslená.

Krátko po sebe zhoreli dva autobusy rovnakého typu. Hasiči už poznajú príčinu požiarov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy