Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladý vodič prešiel do protismeru rovno pod kolesá autobusu. Nehodu neprežil
Zdielať na

Mladý vodič prešiel do protismeru rovno pod kolesá autobusu. Nehodu neprežil

Archívna reportáž

HENDRICHOVCE / Za obcou Hendrichovce v smere na Poprad v utorok ráno došlo k dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život 29-ročného muža. Ten prešiel do protismeru, kde sa zrazil s linkovým autobusom.

Vodič osobného motorového vozidla značky Fiat Punto prešiel do protismeru, kde sa zrazil s linkovým autobusom. Vodič osobného vozidla utrpel pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol.

V autobuse podľa predbežných informácií bolo 28 cestujúcich, 3 z nich utrpeli ľahké zranenia. "Vodič autobusu bol na mieste nehody podrobený dychovej skúške, jej výsledok bol negatívny. Polícia okolnosti tejto smrteľnej dopravnej nehody vyšetruje," informovala polícia na svojej stránke. 

Náraz bol tak silný, že agregát bol od osobného auta na metre. Polícia musela pre nehodu na niekoľko hodín cestu uzavrieť.

Podobná nehoda sa stala aj popoludní neďaleko Ilavy. Vo veľkej rýchlosti sa tam čelne zrazili dve osobné vozidlá. Kým jeden z vodičov vyšiel z auta po vlastných, druhý zostal v zdemolovanom vraku zakliesnený. Napriek snahe všetkých záchranných zložiek sa už 52-ročného muža nepodarilo oživiť.  

"Podľa doteraz zistených informácií vodič Fabie začal predchádzať pred ním idúce nákladné motorové vozidlo a prešiel do protismeru, kde v tom čase jazdil Passat, ktorý riadil 35-ročný muž z Novej Dubnice. Následne došlo k čelnej zrážke oboch vozidiel," uviedla policajná hovorkyňa Danka Adámiková. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy