Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pri protidrogovej akcii zadržali tri osoby. V prípade padli ďalšie obvinenia
Zdielať na

Pri protidrogovej akcii zadržali tri osoby. V prípade padli ďalšie obvinenia

BRATISLAVA / V prípade protidrogovej razie v Rusovciach padli ďalšie obvinenia. O policajnej akcii sme vám hovorili už v stredu. Polícia v piatok zverejnila ďalšie informácie k tomuto prípadu.

Policajti z bratislavského krajského riaditeľstva v spolupráci s kolegami z prezídia policajného zboru zastavili podozrivé auto v Rusovciach. Vytiahli z neho 43-ročného Mária. Ten sa začal brániť, a tak ho museli spacifikovať.

​Za volantom vozidla sedela žena. Policajti urobili aj ďalšie dve domové prehliadky. "Boli vykonané domové prehliadky v Devíne a v okrese Dunajská Streda, pri ktorých policajti zaistili omamné a psychotropné látky v celkovom objeme 110 dávok metamfetamínu," uviedla Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ Bratislava. 

​​Výsledkom tejto akcie sú tri zadržané osoby. Spomínaný Mário a spolu s ním tiež ďalšia obvinená 32-ročná Jana môžu pre obzvlášť závažný zločin skončiť za mrežami na 15 rokov.

Tretia obvinená Elena je okrem drogovej trestnej činnosti obvinená aj z marenia výkonu úradného rozhodnutia za čo jej hrozí až 5 ročné väzenie. "Všetky tri osoby boli umiestnené do cely policajného zaistenia," dodal Veronika Slamková. Vyšetrovanie tohto prípadu polícia zatiaľ stále neukončila.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy