Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zásah NAKA v Rusovciach: Policajti mali zadržať jednu osobu
Zdielať na

Zásah NAKA v Rusovciach: Policajti mali zadržať jednu osobu

BRATISLAVA / Policajti KR PZ Bratislava spolu s kukláčmi NAKA zasahovali na jednej z ulíc v Rusovciach smerom na Čunovo. Doprava pre zásah zostala paralyzovaná, v oboch smeroch sa tvoria kilometrové kolóny. Podľa informácií TV JOJ ide predbežne o drogovú trestnú činnosť. Zadržať mali jedného muža a ženu. 

Kukláči v Bratislave odstavili luxusné auto a hľadali v ňom drogy. Za volantom Audi sedela žena a na mieste spolujazdca muž. Ten sa mal brániť, tak museli kukláči pritvrdiť, nakoniec zostal muž spútaný ležať na zemi. Žena spolupracovala. Podľa polície v aute mali byť drogy.

Bratislavským policajtom vypomáhali aj kukláči z NAKA. Policajti prehľadali aj za pomoci psa celé auto, vrátane batožiny. Zaistené predmety zbalili a zadržané osoby eskortovali na políciu. Či našli drogy a koľko, to nám zatiaľ polícia nepotvrdila. Spočiatku sa v spojitosti s prípadom hovorilo aj o streľbe. "Informácie o streľbe neboli potvrdené. Poskytnutie bližších informácií v súčasnosti nie je možné, nakoľko by to mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci. Bližšie informácie k prípadu poskytneme, keď to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

​Podľa zdroja blízkeho polícii, ešte stále by policajná akcia nemala byť ukončená a mali by prebiehať ďalšie prehliadky.

Ako sa vyjadrili svedkovia zásahu, akcia prebehla veľmi rýchlo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy