Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Motorkár skončil v priekope po tom, ako mu do cesty vbehlo zviera. Pomohli mu až pracovníci odťahovky
Zdielať na

Motorkár skončil v priekope po tom, ako mu do cesty vbehlo zviera. Pomohli mu až pracovníci odťahovky

HAŽÍN NAD CIROCHOU / Aj keď okolo prešlo množstvo áut, zranenému motorkárovi na pomoc nezastavil nik. Muž skončil v priekope potom, ako mu do cesty vbehlo zviera. Pomohli mu až pracovníci odťahovej služby, ktorí tadiaľ išli na iný zásah.

Nehoda sa stala okolo poj jedenástej dopoludnia. Motorkár vyšiel z obce Hažín nad Cirochou a smeroval na Humenné. Podľa polície došlo ku kolízii so zverou.

​Niekoľko minút po nehode úsekom prechádzali pracovníci odťahovej služby z Kamenice nad Cirochou. Boli zhrození z toho, že žiadny z vodičov okoloidúcich áut motorkárovi nepomohol. Odťahovkári zastavili a poskytli predlekársku pomoc. Okamžite volali na tiesňovú linku a do príchodu záchranných zložiek usmerňovali premávku.

"Dychová skúška u vodiča bola negatívna. Na motorke vznikla škoda vo výške 500 eur," uviedol Igor Pavlik, hovorca KR PZ Prešov. "Muž pri nehode utrpel stredne ťažké poranenie," informovala Katarína Načiniaková, hovorkyňa záchranárov. Záchranári muža po ošetrení previezli do nemocnice v Humennom. 

​V Novom Meste nad Váhom havaroval 17-ročný motorkár. Nevšimol si odbočujúce auto:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy