Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragédia počas rybačky: O život prišiel 37-ročný muž
Zdielať na

Tragédia počas rybačky: O život prišiel 37-ročný muž

K tragédii došlo aj na Dunajci, kde sa utopil pltník. Viac v reportáži

KOMÁRNO / Rybačka v Komárne sa stala osudnou 37-ročnému mužovi. Trpel ochorením, kvôli ktorému nemal zostať na brehu jazera sám. Napriek tomu kamaráti, s ktorými lovil ryby, niekam odišli. Lekár pri obhliadke nevylúčil cudzie zavinenie.

Počas nedeľňajšej rybačky na brehu Mŕtveho ramena v Komárne prišiel o život jeden z rybárov. "Podľa informácií z volania na tiesňovú linku 155 sa muž nachádzal vo vode, a nejavil známky života. Záchranári, ktorých sme vyslali na miesto sa ho ešte pokúšali oživiť, žiaľ bezúspešne. Lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Nehybné telo na hladine objavila predpoludním žena, ktorá pri Mŕtvom ramene Váhu venčila psa. Tridsaťsedemročný rybár strávil pri obľúbenej činnosti celý víkend. S kamarátmi stanoval na brehu jazera a chytali ryby. Podľa informácií TV JOJ ešte okolo deviatej hodiny ráno si mal vymieňať textové správy s jedným z kamarátov. To už mal byť na brehu sám. Aj napriek ochoreniu, o ktorom všetci jeho blízki vedeli. 

"Polícia okolnosti tejto tragédie vyšetruje ako prečin usmrtenia. Lekár pri obhliadke tela nebohého nevylúčil cudzie zavinenie tejto smrti," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. V prípade už bola nariadená pitva. 

Záchranári  cez víkend zasahovali aj na seneckom jazere. Niekoľko dní je nezvestný muž, jeho telo preto hľadali vo vode. Policajti našli pri brehu len jeho veci:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy