Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vodič zachytil ženu na priechode pre chodcov. Napriek rýchlemu zásahu záchranárov zraneniam podľahla
Zdielať na

Vodič zachytil ženu na priechode pre chodcov. Napriek rýchlemu zásahu záchranárov zraneniam podľahla

PRIEVIDZA / V centre Prievidze vyhasol život 76-ročnej ženy. Prechádzala podopierajúc sa o barlu cez priechod pre chodcov pred základnou školou. Keď bola v strede vozovky, narazilo do nej auto. Na mieste nebola žiadna brzdná dráha. Napriek rýchlemu zásahu okoloidúcich, ale aj hasičov a lekárov, zraneniam podľahla.

Frekventovanú cestu v centre Prievidze v piatok uzavreli. Dôvodom bola smrteľná nehoda. Jej obeťou sa stala 76-ročná žena. Osobné auto zrazilo ženu na priechode pre chodcov. "Po našom príchode bola pani v bezvedomí, tvárou ležala k asfaltu, dali sme jej predlekársku pomoc. Po príchode zdravotníkov ju oživovali," uviedol veliteľ zásahu hasičov Martin Kočan.

​Ženu, podopierajúcu sa o barlu, zachytilo auto v momente, keď bola v strede cesty. "Vodič mal na priechode pre chodcov zachytiť ženu," uviedol policajný hovorca v Trenčíne Pavol Kudlička.

Podľa miestnych toto nie je prvá nehoda ktorá sa tu stala. Priechod sa nachádza hneď pred základnou školou. Nedávnou tu mladá vodička zachytila spätným zrkadlom školáka. Našťastie sa mu nič nestalo. "Mali by tu dať aspoň tabuľu pozor škola a 40 tku dať," uviedol jeden z obyvateľov mesta.

Polícia prosí vodičov, aby boli na cestách opatrní. V posledných dňoch je mimoriadny výskyt tragických nehôd.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy