Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pri Nových Zámkoch došlo k tragickej nehode, zomrel jeden človek
Zdielať na

Pri Nových Zámkoch došlo k tragickej nehode, zomrel jeden človek

DVORY NAD ŽITAVOU / Pravdepodobne nepozornosť zapríčinila v sobotu popoludní aj nehodu pri Dvoroch nad Žitavou, pri ktorej prišiel o život 41-ročný vodič. Na suchej ceste, za slnečného počasia, vošiel do protismeru, kde v tom čase prichádzalo iné auto.

Cesta medzi obcami Dvory nad Žitavou a Jasová je momentálne pre nehodu uzavretá. Zrazili sa tu Octavia a Audi. Podľa informácií televízie JOJ nehodu neprežil jeden človek, ďalší piati sú zranení. 

Vodič čierneho Audi, ktorý sedel v aute sám, mal podľa svedkov predbiehať auto idúce pred ním. Síce na rovnom úseku, ale pred malým kopčekom sa v protismere zrazil s Octaviou, v ktorej sedelo 5 ľudí. Čelná zrážka mala fatálne následky, zo šiestich zranených sa jeden už domov nikdy nevráti.

"Po našom príchode boli všetky zranené osoby mimo vozidiel, jedného sme resuscitovali, bohužiaľ, neúspešne, štyroch ťažko zranených postupne odvážali sanitky a jedného zraneného zobral vrtuľník," opísal veliteľ zásahu Pavol Mucha. Zrážku neprežil 41-ročný vodič, ktorý autom prešiel do protismeru. Vodič auta idúci vo svojom jazdnom pruhu sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Príčina tragickej dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy