Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vypýtal si cigaretu, potom hodil mužovi do tváre prášok a okradol ho o celú výplatu
Zdielať na

Vypýtal si cigaretu, potom hodil mužovi do tváre prášok a okradol ho o celú výplatu

MICHALOVCE / Na autobusovej zastávke v Michalovciach došlo k lúpežnému prepadu. Obeťou sa stal 30-ročný muž. Lupič mu hodil do tváre pravdepodobne prací prášok a z vrecka nohavíc mu ukradol peňaženku s dokladmi. Hneď potom sa dal na útek.

Tridsaťročný muž stál na zastávke, kde sám čakal na autobus. Zrazu sa pri ňom pristavil okoloidúci, ktorý si od neho vypýtal cigaretu. "Po jeho negatívnej odpovedi mu do tváre hodil neznámy biely prášok," uviedla policajná hovorkyňa v Košiciach Lenka Ivanová. 

"Manžela začali štípať oči od toho prášku, tak sa zohol a vtedy musel vidieť, že má vzadu peňaženku, tak mu ju vytiahol," uviedla manželka napadnutého muža. Páchateľ okradol muža na autobusovej zastávke. Vzal mu peňaženku s 300 eurovou hotovosťou. Páchateľ pri úteku peňaženku odhodil, peniaze si ale nechal.

Okradnutý muž mal vraj pri sebe celú výplatu, ktorú dostal v deň prepadu. Svoje ťažko zarobené peniaze si ale dlho neužil. Lupič mu spravil poriadny škrt cez rozpočet. "Ja som skončila rodičovský, máme ešte dve deti a manžel je živiteľ našej rodiny," povedala manželka. 

"Michalovský policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže," uviedla Ivanová.

​Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy